Lenmaggal dúsított gyógynövény keverék lovak, pónilovak számára 5L

Lenmaggal dúsított takarmánykiegészítő lovak-pónilovak számára, a kólika megelőzésének érdekében

A csillogó szőrzet és az aktív emésztés kulcsa! Értékes sárga lenmagot és az immunrendszerre jótékonyan ható gyógynövényeket (Kasvirág fű, kasvirág gyökér, pitypang levél) tartalmaz.

A könnyen emészthető és ízletes keverék kizárólag természetes összetevőkből áll és minden ló számára ajánlott. Régóta bevált recept szerint készül, természetes módon javítja az étvágyat, az emésztést és az anyagcserét.

Támogatja a természetes bélfunkciót és egyben megakadályozza az emésztéssel kapcsolatos problémák kialakulását. Magas telítetlen zsírsavtartalma rendszeres használat esetén garantálja a csillogó szőrzetet.

Az aranysárga lenmag nyáktartalma pozitív hatással van a gyomor-és a bél nyálkahártyájára. Kólika, bélelzáródás, műtétek, féreghajtás, hasmenés, időjárás frontok, takarmányváltás esetén, valamint szőrváltáskor tavasszal és ősszel jót tesz lovunknak.

A fokhagyma ideális gyógynövény, amikor légzőszervi fertőzés fenyeget, hogy a lovak természetes védelmi rendszerét, helyi immunitását erősítse.

Adagolási javaslat:300gr. hetente 2X meleg vízbe áztatva a táplálékba keverve. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Lenmaggal dúsított gyógynövény keverék lovak, pónilovak számára 5L

  • Cikkszám: 0001
  • Készlet információ: Készleten
  • 8 990Ft
  • Nettó: 8 990Ft