-20 % Lenmaggal dúsított gyógynövény keverék lovak számára 2L

Lenmaggal dúsított takarmánykiegészítő lovak-pónilovak számára, akólika megelőzésének érdekében

A csillogó szőrzet és az aktív emésztés kulcsa! Értékes sárga lenmagot és azimmunrendszerre jótékonyan ható gyógynövényeket (Kasvirág fű, kasvirág gyökér,pitypang levél) tartalmaz.

A könnyen emészthető és ízletes keverék kizárólag természetes összetevőkbőláll és minden ló számára ajánlott. Régóta bevált recept szerint készül,természetes módon javítja az étvágyat, az emésztést és az anyagcserét.

Támogatja a természetes bélfunkciót és egyben megakadályozza az emésztésselkapcsolatos problémák kialakulását. Magas telítetlen zsírsavtartalma rendszereshasználat esetén garantálja a csillogó szőrzetet. Az aranysárga lenmagnyáktartalma pozitív hatással van a gyomor-és a bél nyálkahártyájára.

Kólika, bélelzáródás,műtétek, féreghajtás, hasmenés, időjárás frontok, takarmányváltás esetén,valamint szőrváltáskor tavasszal és ősszel jót tesz lovunknak.

A fokhagyma ideális gyógynövény, amikor légzőszervi fertőzés fenyeget, hogya lovak természetes védelmi rendszerét, helyi immunitását erősítse.

Adagolási javaslat:300gr. hetente 2Xmeleg vízbe áztatva a táplálékba keverve. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Lenmaggal dúsított gyógynövény keverék lovak számára 2L

  • Cikkszám: 0002
  • Készlet információ: Készleten
  • 4 490Ft
  • 3 592Ft
  • Nettó: 3 592Ft