Kehességre használjon gyógynövényeket!

Közzétette biodopp 2019-01-07 0 Komment

Kehességre természetes gyógyír!

Evés közben köhög, orrlikai kitágulnak, légzése nehézkes? A kehesség a lovak leggyakoribb légzőszervi betegsége! A betegségre, másnéven előrehaladott tüdőtágulatra, szteroidos gyógyszerezésen illetve köptetőzésen kívül más gyógymód nem igazán van. Vagy mégis? A rendszeres gyógynövényes kúra segíthet a levegőért küzdő, étvágytalan állatokon.

De mi is pontosan a kehesség?

A nyálkahártya sejtjei normális esetben gondoskodnak a légzőrendszer egészségéről, és az orrnyíláson bejutott baktériumok ellen a hámsejtek is hatékony védelmet nyújtanak. Ám elég egy krónikus gyulladás, amikor a védelmet biztosító nyálkarétegek egymásra rakódásával beszűkülnek a légutak, hogy a kilégzés nehézkessé váljon és a tüdőbe szorult levegő többlet beszűkítse a véredényeket, ezzel akadályozva a levegővételt is.

Hogyan segítenek a gyógynövények a kehességen?

A gyógynövény sem csodaszer, de képes feloldani a letapadt nyálkahártyát és a megfelelő keverék rendszeres alkalmazása az istállózással járó negatív hatásokat – poros levegő, dohos széna – is csökkentheti. Segítségével a teljes tünetmentesség is elérhető.

Válasszon Ön is egyszerű és természetes megoldást lova légzőszervi megbetegedéseire, válassza a dr. Bába András receptje alapján készült légúttisztító takarmánykiegészítőket!