Immunerősítő gyógynövény keverék lovaknak 5L

Immunerősítő - különleges táplálási célokra szánt takarmánykiegészítő lovak, pónilovak számára.


Az immunerősítő gyógynövények hatásairól és alkalmazásáról


Mind tudjuk, hogyha ellenálló az immunrendszer, a szervezetet érő káros hatások kevésbé tudnak érvényesülni.

Nincs ez másként a lovaknál, pónilovaknál sem, ezért immunerősítéssel törekszünk rá, hogy a védekező rendszerük hatékonyan tudjon fellépni a kórokozók ellen. A megelőzésben fontos szerepet játszanak a gyógynövények, gyógynövény keverékek, speciális takarmánykiegészítők.

A fokhagyma az egyik legismertebb immunstimuláns gyógynövény, féreghajtó és rovarriasztó hatása mellett védi a légzőszervrendszert is, hatásos köhögéscsillapító és javítja a vérkeringést is.

A keskenylevelű kasvirág erős és hatékony immunerősítő, kiemelt szerepe van a lóinfluenza elleni megelőző kezelésekben, megnöveli a szervezet védekező képességét. Így abban is segít, hogy a már kialakult betegségekből, fertőzésekből gyorsabban végbe menjen a regenerálódás. Antimikrobás hatású, azaz megvédi a sejteket a kórokozóktól, miközben általánosan is serkenti az immunműködést.

A gyermekláncfű levele rengeteg létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Nagyrészt A-vitamint, mérsékelt mennyiségű D-vitamint, illetve C- és B-vitamint, vasat, szilíciumot, magnéziumot, cinket, mangánt, szeszkviterpén-lakton keserűanyagot, karatinoidokat, flavonoidokat, inulint és béta-karotint.

dr. Bába András receptje alapján készült speciális gyógyfűkeverék ezekből a gyógynövényekből készült, kifejezetten az immunrendszer erősítésére.

Megelőzésként, egy nagy betegség utáni lábadozáskor vagy heveny fertőzések esetén nagyon hatékony.

Adagolási javaslat: 30 gr. naponta vízbe áztatva, a táplálékba keverve.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 °C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Immunerősítő gyógynövény keverék lovaknak 5L

  • Cikkszám: 0006
  • Készlet információ: Készleten
  • 8 990Ft
  • Nettó: 8 990Ft