Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a BIO-DOPP2000KFT. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a BIO-DOPP2000KFT. -től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a BIO-DOPP2000KFT. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.biodopp.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.4

Adatvédelmi nyilatkozat.

A megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatait az Bio Dopp 2000 Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény elõírásai szerint a vásárlás lebonyolításához, valamint ahhoz, hogy az Bio Dopp 2000 Kft. a jövõben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan idõre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Ekkor adatait végérvényesen töröljük rendszerünkbõl Az adatait harmadik félnek nem adjuk tovább és csak a fenti célokra használjuk fel.
A szolgáltatás igénybevételéhez és a vásárlásának teljesítéséhez az Bio Dopp 2000 Kft. csak a szükséges alábbi adatokat rögzíti:
- a vásárló neve
- címe
- elktronikus levelezési címe
- elérhetõségi telefonszáma
Az Bio Dopp 2000 Kft.. ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja és csak az adott vásárlás és szállítás alkalmával használja.